Romantiskweekend.se
Romantisk Weekend » Artiklar » Vilket stjärntecken tar du med dig på romantisk weekend?

Vilket stjärntecken tar du med dig på romantisk weekend?

Innan du åker iväg på en romantisk weekend med någon kanske det är spännande att veta vad stjärntecknena säger om er framtid. Har ni varit tillsammans ett tag kanske ni redan vet hur ni passar ihop oavsett vad ert stjärntecken säger, men har ni nyligen träffats och ska åka iväg på er första weekend kanske detta är spännande att veta. Så innan ni åker iväg med någon kan det vara bra att veta lite om deras mest karaktäristiska drag de har enligt deras stjärntecken.
Vattumannen 21 januari- 18 februari
Man är som vattuman inte rädd för att prova nya saker och väldigt individualistisk som går sin egen väg. De har ofta många bollar i luften och gillar att ha saker att göra. De kan dock slukas upp i sina nytänkande banor och därmed glömma bort de praktiska bitarna i det hela. De är väldigt engagerade i mänskliga rättigheter och slåss gärna för sina ideal.
Fiskarna 19 februari -20 mars
Man är som fisk väldigt lyhörd och har en enorm medkänsla för andra människor. De är mycket bra på att lyssna och har en förmåga att sätta sig in i andra människors känslor. Däremot är fiskar själv ganska känsliga och visar ofta inte sina riktiga känslor utan spelar upp en fasad när sådana situationer dyker upp.
Väduren 21 mars – 19 april
Man är som vädur väldigt entusiastisk och har ett hett temperament. De är dock inte långsinta, vilket man kan tro. De trivs i en ledarroll och är ofta väldigt uppfinningsrika. De kan lätt bli väldigt rastlösa och gillar att dra igång utmaningar och tävlingar – som de gärna vinner.
Oxen 20 april – 21 maj
Man är som oxe väldigt hemmakär och jordnära. De älskar allt som är njutbart i livet som exempelvis god mat och dryck, musik, erotik, kultur, skönhet och komfort. De är också väldigt lugna och praktiska samt jobbar hårt och uthålligt. De är väldigt lojala mot sina vänner och ser alltid det goda hos dem.
Tvillingarna 22 maj – 21 juni
Man är som tvilling väldigt intelligent och fördomsfri. De är duktiga på att debattera men tröttnar oftast snabbt på ämnet innan de hittat en lösning. De är väldigt idérika och håller ite så fast vid principer utan byter ofta åsikter.
Kräftan 22 juni – 22 juli
Man är som kräfta ofta reserverad men också mottagliga för mycket intryck. Detta gör att deras sinnesstämning kan ändras väldigt fort. De fäster sig lätt vid andra och har ett stort behov att vara omhändertagande.
Lejonet 23 juli – 22 augusti
Man är som lejon en person som älskar att stå i centrum. De är ofta väldigt stolta och tar ofta ledarrollen väldigt naturligt. De gillar extraordinära saker och lyx, och är ganska fåfänga. De är dessutom ofta dramatiska och göra allt i stor stil.
Jungfrun 23 augusti – 22 september
Man är som jungfru oftast väldigt noggranna och jobbar mycket flitigt. Ibland kan de bli så noggranna att de i andras ögon uppfattas som pedantiska. De är oftast duktiga på att organisera och har en bra stilkänsla. De är även plikttrogna och kommer alltid i tid.
Vågen 23 september – 22 oktober
Man är som våg ofta väldigt social och gillar att träffa nya människor. De är väldigt socialt kompetenta när det gäller att umgås med människor över lag. De gillar att lära sig saker och törstar efter erfarenheter. De är väldigt kärleksfulla och avskyr att bråka och tjafsa.
Skorpionen 23 oktober – 21 november
Man är som skorpion ofta väldigt modig och hemlighetsfull. De verkar oftast väldigt lugna vid första anblicken men under ytan har de ofta stor passion. De älskar och hatar ofta därför med samma hetta och intensitet. De gör aldrig något halvdant, utan det är allt eller inget som gäller.
Skytten 22 november – 21 december
Man är som skytt ofta väldigt aktiva och i behov att få uttrycka sina åsikter. De blir ofta snabbt rastlösa och behöver ständigt nya miljöer och utmaningar. De är oftast inte ett fan av rutinen att jobba 9-17, utan vill helst att ingen dag är den andra lik.
Stenbocken 22 december – 20 januari
Man är som stenbock väldigt ambitiös och disciplinerad. De har oftast inget problem att vara för sig själva och är väldigt självständiga. De är väldigt trygga i sig själv och ärliga personer. De är extremt envisa och ger inte upp förrän det lyckats med det de bestämt sig för.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!