Romantiskweekend.se
Romantisk Weekend » Romantiska hotell Jönköping

Romantiska hotell Jönköping

Beläget vid Vätterns strand, mitt i Götaland är Jönköping ett resmål värt din uppmärksamhet. Med dess vackra omgivningar och livfulla atmosfär det en gemytlig stad som passar den som vill uppleva charmen av en mindre stad, men samtidigt inte gå sysslolös.

Är det kultur du söker finner du muséer, ett rikt musikliv samt teater och biografer. Är du shoppingsintresserad finns här ett av Skandinaviens största shoppingcenter. Är du hungrig finns ett stort utvud av restauranger och caféer. Andra trevliga aktiviteter är att strosa igenom Stadsparken, ta en tur på Vättern eller kanske se en hockeymatch i Kinnarps Arena.

Under sommarhalvåret får Jönköping lite extra liv. Då öppnar restaurangerna på Piren, en av Jönköpings största mötesplatser. Och om vädret tillåter samlas folk på Vätterstranden, den kilometerlånga badstranden som du finner mitt i city.

Hotel Savoy

Hotel Savoy

Average Ratings
Service
Läge
Restaurang
Personal
Renlighet
Prisvärde
  • Adress: Brunnsgatan 13-15, JÖNKÖPING
  • Priser: Romantisk natt från 912,50 kronor per person.
  • Tel: 0771-145 145

Hotel Savoy i Jönköping är ett mycket populärt designhotell med spännande miljöer och fräsch inredning. Hotellet erbjuder väldigt hög servicegrad och vill göra varje besök minnesvärt. Det centrala läget i staden ger närhet och gångavstånd till mesta som Jönköping har att erbjuda. På Hotel Savoy finns dessutom en härlig relaxavdelning med bubbelpool och bastu. Under vistelsen är även hotellrestaurangen Sofiehof väl värd ett besök.

Läs mer
Best Western John Bauer Hotel

Best Western John Bauer Hotel

Average Ratings
Service
Läge
Restaurang
Personal
Renlighet
Prisvärde
  • Adress: Södra Strandgatan 15
  • Priser: Lyxpaket från 795 kr per person.
  • Tel: 0771-145 145

Best Western John Bauer Hotel är ett förstaklassens hotell, beläget i centrala Jönköping med utsikt över Munksjön. Hotellet består av 100 rum fördelade på 5 våningar. Samtliga rum är rökfria och utrustade med bad/dusch och wc, byxpress, minibar, hårfön och TV. I direkt anslutning till hotellet ligger Ester Kök & Bar som erbjuder en bred meny med varierande rätter.

Läs mer