Romantiskweekend.se
Romantisk Weekend » Romantiska hotell Uppsala

Romantiska hotell Uppsala

Beläget 7 mil norr om Stockholm, strax ovanför Mälaren ligger Uppsala. Sveriges fjärde största stad och kanske landets mest berömda universitetsstad.

I Uppsala finns ett stort utbud av mat, dryck, nöjesliv, kultur och shopping. Det mesta ligger centrerat i stadens hjärta vilket gör Uppsala till en perfekt promenadstad, passa på att luncha på en bra restaurang i Uppsala centrum. Om du vill nyttja samma färdsätt som de inhemska Uppsalaborna kan du även hyra en cykel. Uppsala är en utpräglad cykelstad, något som du blir varse om när du ser den stora cykelparkeringen vid tågstationen.

Förutom att fördriva tiden på Uppsalas mysiga gator kan man även passa på att besöka någon av stadens många parker. Carl von Linné levde och verkade i Uppsala under ca 50 år och hans arv förvaltas med omsorg.

Uppsala är en vacker, mysig och romantisk stad. Lika trevlig att besöka på vintern som på sommaren.

First Hotel Linné

First Hotel Linné

Average Ratings
Service
Läge
Restaurang
Personal
Renlighet
Prisvärde
  • Adress: Skolgatan 45, UPPSALA
  • Priser: Romantikpaket från 750 kronor per person.
  • Tel: 0771-145 145

First Hotel Linné i Uppsala är beläget mycket vackert i staden med Sveriges äldsta botaniska trädgård som granne. Hotellet är dessutom beläget mycket centralt med gångavstånd till det mesta. I direkt närhet finns ett brett urval av olika mysiga caféer, restauranger och en mängd olika butiker. Vid en vistelse i staden är även den unika domkyrkan väl värd ett besök.

Läs mer
Hotel Uppsala

Hotel Uppsala

Average Ratings
Service
Läge
Restaurang
Personal
Renlighet
Prisvärde
  • Adress: Kungsgatan 27
  • Priser: Romantiska paket från 830 kr per person.
  • Tel: 0771-145 145

Uppsalas största hotell erbjuder moderna och bekväma rum mitt i city. Samtliga rum är utrustade med Hästen sängar och trådlöst bredband. Hela hotellet är rökfritt och erbjuder egen restaurang samt bar. En stor frukostbuffé ingår i samtliga priser.

Läs mer