Romantiskweekend.se
Romantisk Weekend » Romantiska hotell Varberg

Romantiska hotell Varberg

Under sommaren är Varberg en av Sveriges mest livfulla och välbesökta sommarstäder. Med sin rika historia, mysiga atmosfär och närhet till havet är det en idyllisk stad, både för den som önskar en livlig semester och för den som söker avkoppling.

Vattnet är ett viktigt element i Varberg och hör finns både kall- och varmbadhus. Är du ute efter avkoppling rekommenderas att besöka något av stadens spa-hotell. Varberg har sedan länge varit en känd kurort dit man rest för att återfå lugnet och välbefinnandet. Något som lätt glöms bort i en stressig vardag.

Om du önskar en mer aktiv semester finns här ett stort utbud av bangolf, golf, segling och vindsurfing. Under sommartid kan det även locka att strosa längs den långa strandpromenaden, eller kanske ta ett dopp vid någon av stadens sandstränder.

I Varberg finns det många bra restauranger, caféer och pubar. Här finns ett stort utbud av färsk fisk och skaldjur som tillagas med omsorg och finess.

Varbergs Kurort

Varbergs Kurort

Average Ratings
Service
Läge
Restaurang
Personal
Renlighet
Prisvärde
  • Adress: Nils Kreugers Väg 5
  • Priser: Dubbelrum från 995 kr per person
  • Tel: 0771-145 145

Varbergs Kurort är ett av Sveriges mest kända och uppskattade Spahotell. Hotellets Spa är ett såkallat thalassospa vilket betyder att äkta havsvatten används. På Spaet finns bastur, varma och kalla bad och mängder av härliga behandlingar. Hotellet ligger precis vid havet och en lång sandstrand breder ut sig framför hotellet.

Läs mer