Romantiskweekend.se
Romantisk Weekend » Romantiska hotell Smögen

Romantiska hotell Smögen

Den lilla ön Smögen, belägen på den bohusländska västkusten är ett av Sveriges mest populära turistmål. Här upplever du äkta bohusländsk atmosfär med salta bad, klippor och charmiga fiskebodar.

Smögen är en känd sommarstad och är som mest välbesökt under sommarhalvåret. Smögenbryggan, en lång träbrygga med flera små fiskebodar, affärer och restauranger är den givna samlingsplatsen. Här finner du restauranger, caféer och affärer. Även nattlivet är något som lockar mycket folk och hit färdas människor från hela landet.

Smögen är värt att besöka endast på grund av de mysiga omgivningarna. Att strosa längs de små gatorna som slingrar sig fram mellan vackra trähus är ett mycket trevligt tidsfördriv. Detta är minst lika charmigt på vintern då snön fridfullt har lagt ett täcke fiskebodarna. I juletider är ett tips att besöka Smögens julmarknad.

Smögens Havsbad

Smögens Havsbad

Average Ratings
Service
Läge
Restaurang
Personal
Renlighet
Prisvärde
  • Adress: Hotellgatan 26, SMÖGEN
  • Priser: Dubbelrum från 798 kr inkl. frukost
  • Tel: 0771-145 145

Smögens Havsbad har haft badgäster sedan början av förra seklet. Samma byggnad är bevarad precis som förr, när du däremot kommer in i hotellet möter du en av landets mest spektakulära hotellanläggning. Här infinner sig en rogivande känsla med en härlig utsikt mot havet. Restaurangen ligger i anslutning till receptionen och erbjuder utsökt mat, utsikt mot havet samt en stor altan för varma dagar.

Läs mer