Romantiskweekend.se
Romantisk Weekend » Romantiska hotell Strömstad

Romantiska hotell Strömstad

Strömstad är en av västkustens pärlor. Här upplever du genuin bohusländsk atmosfär med salta bad, solvarma klippor, träbryggor och räktrålare.

Strömstad är en liten stad som under sommarhalvåret fylls med glada människor som färdats dit för att uppleva en äkta svensk sommar. Tack vare den rika fisketraditionen finns det många restauranger som tillagar fisk och skaldjur med stor kunskap och finess. Det finns en anledning att Strömstad kallas för räkstaden.

Förutom att äta gott bör man passa på att ta en tur till Kosteröarna som är belägna i skärgården utanför Strömstad. Värt att veta är också att många stora artister besöker Strömstad under sina sommarturnéer.

Quality Spa & Resort Strömstad

Quality Spa & Resort Strömstad

Average Ratings
Service
Läge
Restaurang
Personal
Renlighet
Prisvärde
  • Adress: Kebalvägen 229, STRÖMSTAD
  • Priser: Spapaket från 1495 kr per person beroende på säsong och veckodag.
  • Tel: 0771-145 145

Quality Spa & Resort Strömstad är beläget vid Nötholmen strax utanför centrala Strömstad. Hotellet är från 2007 och är en modern resort den svenska västkusten inte tidigare skådat. Hotellet erbjuder Restaurang ABC med inspiration från de asiatiska och kaliforniska köken. Utgångspunkten finns alltid i de bohusländska råvarorna. ABC står för Asia Bohuslän California.

Läs mer