Romantiskweekend.se
Romantisk Weekend » Sticky » Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Hotel C är en del av Nordic Choice Hotels och är beläget mitt i centrala Stockholm med närhet till allt. Hotellet är snyggt inrett och har 367 rökfria hotellrum, här kommer du sova bra. Upplev världens första isbar och träna på gymmet!

 

Träning och fitness

Gymmet på hotellet kan nyttjas 24 timmar om dygnet och är gratis för alla gäster. Här hittar du senaste utrustningen i form av bland annat löpband, rodd, cykel, fria vikter och foam rollers. Vill man jogga ute så finns fina slingor längs vattnet bara ett stenkast från hotellet.

 

Shopping

Med det centrala läget är det nära till Stockholms bästa shopping. Nära till NK, mood gallerian och massor med butiker längs drottninggatan och Stureplan.

 

Restaurang

På hotellets restaurang “Swede Hollow” kan du äta svenska husmanskost med en liten twist. Här kan du uppleva smaken av riktiga råvaror. Målet är att kasta så lite mat som möjligt och de har en egen odling på innergården, allt för att göra så lite miljöpåverkan som möjligt.

De finns även flera rätter som är vegetariska eller helt veganska.

 

Icebar

Är ett måste, här kan du hitta världens första permanenta isbar. Inredningen är gjord av 40  ton naturlig is från Torne Älv. Isbaren har lockat besökare från hela världen sedan öppningen 2002. Baren håller en konstant temperatur på minus 5 grader. I entréavgiften ingår en drink från menyn. Det går även att boka en kurs i isskulptering som hålls av erfarna isskulptörer.

 

Hotellrum

Hotel C Stockholm har 367 rum i alla olika kategorier, allt från billiga budgetrum utan fönster till lyxiga rum med plats för upp till 4 personer.

Alla rum har badrum med badkar eller dusch, sängar från Hästens eller Hilding, strykjärn och strykbräda, hårtork.

 

Frukost

Hotel C fina hotellfrukost ingår alltid och på den hittar du allt du förväntar dig och många ekologiska inslag med ett stort utbud gluten och laktosfria alternativ.

 

Parkering

Hotellet har ett eget garage och parkerar gärna din bil vid ankomst.

Bilen står tryggt och säkert i deras garage hela dygnet för endast 450 SEK.

 

Hitta hit

Hotellet ligger på vasaplan 4 i Stockholm.

Eftersom hotellet ligger så centralt är det lätt att ta sig till hotellet. Endast 20 minuter från Arlanda och bara 80 m från T-centralen så är det väldigt smidigt att ta sig dit. Tar du bilen så finns det möjlighet att parkera i garage för 450 kr dygnet.

 

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!